Infomation

Engelsman besökte 201 länder utan att flyga

Av 2014/04/241 juni, 2018Inga kommentarer

33 årige Graham Hughes från Liverpool, England har blivit den första personen att besöka 201 länder i världen utan att använda flygplan. Ännu mer anmärkningsvärt: Han budget var 100 dollar i veckan.

En sådan resa var inte utan problem: Han fängslades av korrupta eller nitiska poliser i Kongo, misstänkt för att vara för att vara “spion”. Han greps när han försökte “smyga in ” i Ryssland och han måste fly religiösa fanatiker på Filippinerna.  Men som som en sann smart resenär säger han att det var värt det:

” Jag älskar att resa och jag antar att mitt skäl för att göra det var jag ville se om detta kan göras av en person som reser på en liten budget. Jag tror också att jag ville visa att världen inte är en skrämmande plats utan i själva verket är full av människor som vill hjälpa dig även om du är en främling.

Läs mer på TheOdysseyExpedition.com